| http://organon.pa-sy-a.gr/pa-sy-a_organon.htm

| >> [ΠΑ.ΣΥ.Α.] >> ΥΠΕΡΤΟΜΕΙΣ >> ΟΡΓΑΝΟΝ >>

[ Πα.Συ.Α. ]

"ΥΠΕΡΤΟΜΕΙΣ"

ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΑΝΔΡΩΝ

"ΥΠΕΡ ΑΝΩ ΟΛΩΝ ΠΑΤΡΩΑ"

"ΥΠΕΡΤΟΜΕΙΣ"

[ Πα.Συ.Α. ]

ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟΣ ΥΠΕΡΤΟΜΕΑΣ

"ΟΡΓΑΝΟΝ"

"ΑΙΕΝ ΑΡΙΣΤΕΥΕΙΝ"

"ΟΡΓΑΝΟΝ"

"ΟΡΓΑΝΟΝ"

 

Ο "ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΝΔΡΩΝ" [ Πα.Συ.Α. ] ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΝ ΟΡΓΑΝΟΝ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΡΧΟ ΣΚΟΠΟ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΡΟΑΣΠΙΣΕΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΘΕΜΙΤΟ ΜΕΣΟΝ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΟΥ ΑΝΔΡΟΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΝ ΦΥΛΗ ΚΑΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΝΔΡΩΝ - ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ - ΙΔΡΥΤΗΣ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΝΔΡΩΝ - ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ - ΙΔΕΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΝΔΡΩΝ - ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ - ΛΟΓΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΝΔΡΩΝ - ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ - ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΝΔΡΩΝ - ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ - ΣΥΜΒΟΛΑ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΝΔΡΩΝ - ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ - ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΣ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΝΔΡΩΝ - ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΝΔΡΩΝ - ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΝΔΡΩΝ - ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ (e-mails)

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΝΔΡΩΝ - ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΝΔΡΩΝ - ΠΑΤΡΩΑ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΝΔΡΩΝ - ΠΥΛΩΝΕΣ

 

 

 

 

 

 

 

ΟΡΓΑΝΟΝ

"ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ"

 

 

 

 

 

 

 

 

 

"ΟΡΓΑΝΟΝ"

 

 

 

Ο "ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΝΔΡΩΝ" [ Πα.Συ.Α. ] ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΝ ΟΡΓΑΝΟΝ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΡΧΟ ΣΚΟΠΟ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΡΟΑΣΠΙΣΕΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΘΕΜΙΤΟ ΜΕΣΟΝ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΟΥ ΑΝΔΡΟΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΝ ΦΥΛΗ ΚΑΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

 

 

Ο ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟΣ ΤΟΠΟΣ http://www.pa-sy-a.gr ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΙ ΚΑΙ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟΙ ΥΠΕΡΤΟΜΕΙΣ ΕΠΙΤΟΜΕΙΣ ΑΝΤΙΤΟΜΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΜΕΙΣ ΤΟΥ ΕΝΤΑΣΣΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΜΕ ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΟ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΠΡΟΑΣΠΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΑ ΤΙΣ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΤΗΣ ΑΜΦΙΓΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΕΝΕΣΕΩΣ ΤΕΚΝΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΥΣΙΚΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΜΗΤΡΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΕΚΝΟΓΟΝΙΑΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΔΙΑ ΤΗΣ ΑΜΦΙΓΟΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΕΛΛΟΓΟΥ ΕΝΑΡΕΤΟΥ ΕΧΕΦΡΟΝΟΣ ΟΜΟΝΟΟΥ ΑΝΩ ΘΡΩΣΚΩΝΤΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥ

 

ΠΑΓΙΑ ΘΕΣΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΑΝΔΡΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΑΡΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΕΡΩΤΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΩΣΤΕ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΑΜΦΙΓΟΝΙΑΣ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΤΕΚΝΑ ΤΕΧΝΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ

 

ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΤΑΞΗΣ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΥΒΡΙΣ Η ΟΠΟΙΑ ΑΠΟΚΑΘΙΣΤΑΤΑΙ ΔΙΑ ΤΗΣ ΝΕΜΕΣΕΩΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΦΥΣΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΔΙΑ ΜΕΣΟΥ ΤΟΥ ΕΝΤΟΣ ΑΥΤΟΥ ΑΡΜΟΝΙΚΩΣ ΥΠΑΡΧΟΝΤΑ ΖΩΝΤΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΑΝΘΙΣΤΑΤΑΙ ΜΕ ΠΑΝ ΘΕΜΙΤΟ ΜΕΣΟ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΑΡΑ ΦΥΣΕΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΥΤΗ

 

 

 

 

 

 

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΝΔΡΩΝ - ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ - ΙΔΡΥΤΗΣ

 

 

Ο Ιδρυτής

Σπυρόπουλος Σπυρίδων

s-spyropoulos@pa-sy-a.gr

 

Ιδρυτής του ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΑΝΔΡΩΝ είναι ο Σπυρόπουλος Σπυρίδων γεννηθείς το 1962 εις το Αίγιον της Αχαϊας. Σήμερα κατοικεί στήν Αθήνα και το τηλέφωνό του είναι 6972-172090. Το e-mail του είναι το s-spyropoulos@pa-sy-a.gr

 

Έχει γεννηθεί στο Αίγιο στις 26/07/1962 από τον Σπυρόπουλο Αθανάσιο και την Λαλιώτη Ιφιγένεια και έχει μια μικρότερη αδελφή, την Σπυροπούλου Ευαγγελία.

 

Είναι έγγαμος από το 1986, με την Τσιμάρα Ευθυμία 44 ετών, με την οποία έχει αποκτήσει τρία ανήλικα τέκνα, την Αθηνά 17 ετών, γεννηθείσα το 1990, τον Ηρακλή 12 ετών, γεννηθέντα το 1996, και τον Απόλλωνα 7 ετών γεννηθέντα το 2000. Σήμερα είναι σε διάσταση τα τελευταία χρόνια, χωρίς να το επιθυμεί ο ίδιος.

 

Διάγει σύμφωνα με τα Αρχαία Ελληνικά Πρότυπα και Ιδεώδη γεγονός το οποίο, όπως ο ίδιος καυχιέται, του δίνει το δικαίωμα να λέει ότι ανήκει στους Ελεύθερους Έλληνες Αρίστους Κρατούντες.

 

Ανήκει πολιτικά στους Αριστοκρατικούς δεχόμενος ότι πρέπει να βούλονται και να κυβερνούν οι ’ριστοι και μόλις μετά βίας αποδέχεται το Δημοκρατικό σύστημα διακυβέρνησης ενός τόπου, ελπίζοντας να λειτουργήσει όσο πιο «αριστοκρατικά» γίνεται.

 

Είναι απόφοιτος του Τεχνικού Λυκείου με την ειδικότητα του "ηλεκτρονικού αυτομάτων συστημάτων", και έχει σπουδάσει στην ιδιωτική σχολή Control Data "ανάλυση και προγραμματισμό ηλεκτρονικών υπολογιστών".

 

Το επάγγελμά του είναι αναλυτής/προγραμματιστής και τεχνικός ηλεκτρονικών υπολογιστών, ηλεκτρονικός αυτομάτων συστημάτων, ειδικός διαχείρισης πληροφοριών και ανάπτυξης λογισμικού, μηχανοργανώνει και μηχανογραφεί επιχειρήσεις, εμπορεύεται εγκαθιστά και επιμελείται ολοκληρωμένα δικτυακά και διαδικτυακά συστήματα πληροφορικής, και τέλος διδάσκει πληροφορική σε ιδιωτικές σχολές, έχοντας πείρα 22 ετών τουλάχιστον στους τομείς αυτούς. Τις επαγγελματικές του ενασχολήσεις τις διεκπεραιώνει μέσω της σχετικής με το αντικείμενο των γνώσεών του ατομικής του επιχείρησης πληροφορικής από το 1986, υπό τον διακριτικό τίτλο αρχικά "INTERSOFTWARE" και αργότερα “ΔΩΔΕΚΑΕΔΡΟΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ”.

 

Επίσης παράλληλα με τα επαγγελματικά του από πολύ μικρός ενδιαφερόταν και ερευνούσε διάφορα ειδικά θέματα, και πάντα ήταν «συλλέκτης υλικών και στοιχείων» που τεκμηρίωναν τις έρευνές του. Από το 1992 που εδημιουργήθει το Μακεδονικό ζήτημα με τους Σκοπιανούς εντρύφησε στα Ελληνοκεντρικά θέματα από την μεγάλη αγάπη για την πατρίδα του, αφού κάθε ημέρα διαπίστωνε πόσο πολύ αδικείται από τους υπολοίπους λαούς σε πολλούς τομείς και κυρίως στα ιστορικά, στα ιδεολογικά και στα πνευματικά, και ο ίδιος έκτοτε αυτοαποκαλείται για τις δραστηριότητές του αυτές «ερευνητής ανθελληνικών δραστηριοτήτων».

 

Μετά το 1994 είχε την ιδέα και προσπάθησε να εκδώσει μαζί με την σύζυγό μου Τσιμάρα Ευθυμία το Ελληνοκεντρικό περιοδικό "ΜΑΙΑΝΔΡΟΣ", αλλά τον εμπόδισαν τα υποτυπώδη οικονομικά του καθώς και η καταστροφική και εγκληματική συμπεριφορά τρίτων προσώπων που είχαν κακοβουλία και δολιότητα.

 

Αργότερα είχε την ιδέα να δημιουργήσει σε μορφή ηλεκτρονικής εφημερίδας και ηλεκτρονικού περιοδικού τον "ΜΑΙΑΝΔΡΟ" και παράλληλα με αυτό και μία ιστοσελίδα με το όνομα "ΑΜΦΙΓΟΝΙΑ", και γενικά σκεπτόταν να ασχοληθεί με οτιδήποτε είχε σχέση με εκδοτική απασχόληση αφού πλέον όλα αυτά τα αντικείμενα είναι συναφή με την κύρια απασχόλησή του, την πληροφορική.

 

Όμως από το 1997 και έπειτα ο γάμος του κλυδωνιζόταν διαρκώς κυρίως εξ αιτίας επεμβάσεως από το περιβάλλον της πεθεράς του, με άμεση συνέπεια να υπάρχουν διαρκώς προβλήματα επί 10 χρόνια, έτσι ώστε οπισθοδρόμησαν όλα τα άλλα θέματα. Το καλοκαίρι του 2004 οριστικοποιήθηκε η διάσταση με την σύζυγό του η οποία τον εγκατέλειψε τότε αρπάζοντας και εξαφανίζοντας και τα τρία τέκνα του, και έτσι σήμερα βρίσκονται σε διάσταση και ζει απομακρυσμένος από τα παιδιά του λόγω της αθέμιτης αναθέσεως της επιμέλειας στην μητέρα. Φυσικά ο Σπυρόπουλος Σπυρίδων δεν σταμάτησε ποτέ και ούτε πρόκειτε να σταματήσει να αγωνίζεται διεκδικώντας την επιμέλεια των τριών ανηλίκων τέκνων του.

 

Τα προσωπικά αυτά συνταρακτικά γεγονότα τα οποία τον έφεραν σε αντιμέτωπο με το ΤΕΚΤΑΙΝΟΜΕΝΟ ΦΕΜΙΝΙΣΤΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΠΑΙΔΟΜΑΖΩΜΑ και την ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΒΙΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΝΔΡΩΝ-ΠΑΤΕΡΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΤΕΚΝΩΝ ΤΟΥΣ, ήταν αυτά που σηματοδότησαν την απόφαση για την ανάγκη ίδρυσης ενός Συλλογικού Οργάνου Ανδρών.

 

 

 

 

 

 

 

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΝΔΡΩΝ - ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ - ΙΔΕΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ

 

 

Από το 2005 ο Σπυρόπουλος Σπυρίδων ασχολήθηκε και με τα Κοινωνικά θέματα, διότι έπειτα από την προσωπική καταστροφή που υπέστει στην οικογένειά του, διαπίστωσε ότι υπάρχει γενικότερο κοινωνικό πρόβλημα στην Ελλάδα, το οποίο τελικά είναι αλληλένδετο με το γενικό πρόβλημα που ήδη είχε εντοπίσει ότι υπάρχει στους άλλους τομείς.

 

Ήρθε σε επαφή με διάφορους κοινωνικούς φορείς και συλλόγους που προσπαθούσαν τότε να αντιμετωπίσουν συναφή θέματα, αλλά σύντομα απογοητεύθηκε από την αδυναμία των περισσοτέρων να συγκροτήσουν οργανωτικές δομές ικανές να ανταπεξέλθουν στην κρισιμότητα των περιστάσεων. Μάλιστα εκτός των άλλων διαπίστωσε ότι δεν ήταν εύκολο να συγκεντρωθεί η απαραίτητη κρίσιμη μάζα ικανών ανδρών, στο ήθος, στο σθένος, στην γνώση και στην διανόηση ώστε να δημιουργηθεί το απαραίτητο όργανο γρήγορα, διότι το εξουσιαστικό σύστημα διαφθοράς έχει καταφέρει να αποδιοργανώσει τελείως τους άνδρες, διασπείροντάς τους σε διαφορετικές και πολυπληθείς ανυπόστατες ιδεολογίες, θεωρίες και θρησκείες, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να συσπειρωθούν όσο χρειάζεται για έναν τόσο δύσκολο αγώνα..

 

Τον χειμώνα του 2005 παίρνοντας ΑΦΟΡΜΗ από το προσωπικό του δράμα που βίωνε εξ αιτίας της ανυπόφορης και βασανιστικής έλλειψης των τριών παιδιών του εξ αιτίας καταχρηστικής χρήσης μιας αδίκου δικαστικής αποφάσεως επιμέλειας στην μητέρα των παιδιών, είχε την ΙΔΕΑ να δημιουργήσει έναν πανελλήνιο σύνδεσμο ανδρών, εκμεταλλευόμενος τις ικανότητες που έχει στην οργάνωση, διοίκηση και λειτουργία των επιχειρήσεων, καθώς και τις περαιτέρω γνώσεις επί των Ελληνοκεντρικών θεμάτων, από τα οποία αντλούσε γνώση για έναν διαρκή αγώνα.

 

Η ΙΔΕΑ ήταν μοναδική και δεν έχει ξάνα γίνει ποτέ στο παρελθόν αντίστοιχη κίνηση ανδρών για να αντιμετωπίσουν αδικία, καταπίεση, ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΦΑΣΙΣΜΟ και κυρίως ΠΑΙΔΟΜΑΖΩΜΑ των ανηλίκων τέκνων τους στην ΑΓΚΑΛΙΑ - ΕΞΟΥΣΙΑ των γυναικών με τις οποίες τα γέννησαν.

 

 

 

 

 

 

 

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΝΔΡΩΝ - ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ - ΛΟΓΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ

 

 

Οι ΛΟΓΟΙ που ώθησαν τον Σπυρόπουλο Σπυρίδωνα στην ενέργεια ίδρυσης του ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΑΝΔΡΩΝ ήταν πολλοί και σοβαροί, και κυρίως προέβη στην πράξη αυτή επειδή θεώρησε επιτακτική και άμεση ανάγκη την ύπαρξη Πανελλήνιου Οργάνου Ελλήνων Ανδρών, διότι έφτασε στο συμπέρασμα ότι στην Πατρίδα μας, 185 έτη μετά από την απελευθέρωσή μας από τους Τούρκους, κινδυνεύει να πάει χαμένο το αίμα που χύθηκε από τους ήρωες της επανάστασης του 1821, το αίμα που χύθηκε από τους ήρωες της Σαλαμίνας, το αίμα που χύθηκε από τους ήρωες του Μαραθώνα, το αίμα που χύθηκε από τους ήρωες των Θερμοπυλών, και το αίμα που έχει χυθεί από τους Αγνώστους Έλληνες για να είμαστε Ελεύθεροι εμείς, οι γυναίκες μας και τα παιδιά μας, αφού βρίσκεται σε εξέλιξη ανελέητη και λυσσώδης προσπάθεια να καταληφθεί η χώρα Ιδεολογικά και Πνευματικά από αλλότρια δόγματα, δοξασίες και ιδέες, με την μέθοδο της εκμετάλλευσης των προσβάσεων που τους δίνει η σταδιακή μετατροπή της Ελευθερίας, της Ισονομίας και της Ισοπολιτείας σε Ανομία, σε Ασυδοσία και σε Οχλοκρατία, μέσα στην Δημοκρατία.

 

Αυτό ταυτόχρονα με τον Σπυρόπουλο Σπυρίδωνα το είχαν διαπιστώσει και αρκετοί άλλοι ερευνητές Έλληνες που αγαπούν και νοιάζονται για την πατρίδα μας, και από μια σχολαστικότερη έρευνα που ακολούθησε ειδικά για το συγκεκριμένο αντικείμενο διαπίστωσε από κοινού με τους υπόλοιπους ότι τα πράγματα πηγαίνουν καθημερινά από το κακό στο χειρότερο, έχοντας μάλιστα φτάσει στο χείριστο ακραίο όριο ανεκτικότητας σε όλους τους τομείς και σε όλα τα επίπεδα λειτουργίας της χώρας μας, που όχι μόνο δεν έχουμε Αριστοκρατία αλλά δεν έχουμε ούτε Δημοκρατία, αφού έχουμε περάσει δια μέσου της δόλιας και μεθοδευμένης επιβολής από τον κρατικό μηχανισμό της κοινωνικο-σοσιαλκαπιταλιστικομαρξιστοταλμουδικής οχλοκρατίας σε κοινωνικο-σοσιαλκαπιταλιστικομαρξιστοταλμουδική εγκληματική ασυδοσία και γυναικοκρατία, επαληθεύοντας και ξεπερνώντας σε μέγεθος τα ρηθέντα του Ισοκράτη χιλιάδες χρόνια πριν από εμάς, ότι δηλαδή "Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΑΣ ΑΥΤΟΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΑΙ, ΔΙΟΤΙ ΚΑΤΕΧΡΑΣΘΗ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΣΟΤΗΤΟΣ, ΔΙΟΤΙ ΕΜΑΘΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΘΕΩΡΟΥΝ ΤΗΝ ΑΥΘΑΔΕΙΑ ΩΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ, ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ΩΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, ΤΗΝ ΑΝΑΙΔΕΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΩΣ ΙΣΟΤΗΤΑ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΡΧΙΑ ΩΣ ΕΥΔΑΙΜΟΝΙΑ".

 

Ειδικότερα υπήρχε επιβεβλημένη και άμεση ανάγκη ύπαρξης Πανελληνίου Οργάνου Ανδρών, αφού η Ελληνική Κοινωνία βρίσκεται υπό άμεση απειλή καλπάζουσας μορφής καρκινώματος, όπου μια από τις εκδηλώσεις του είναι η ΑΜΑΖΟΝΙΚΟΥ τύπου ιδεολογική λαίλαπα που ονομάζεται φεμινισμός (γυναικοκρατία) που προσπαθεί με ύπουλο και δόλιο τρόπο να επιβάλει την ΜΗΤΡΙΑΡΧΙΑ μέσω αλλοτριώσεως και καταλήψεως μεγάλου τμήματος του πολιτικού και του δικαστικού σώματος, καθώς και το μεγαλύτερο μέρος των μέσων μαζικής ενημέρωσης, προβάλλοντας και επιβάλλοντας διαρκώς τα αρρωστημένα και αντιανθρώπινα φεμινιστικά ιδεώδη, μέσω του βομβαρδισμού της διαφήμισης και της προπαγάνδας, αλλοιώνοντας πλήρως τα μυαλά και τις συνειδήσεις των Ελληνίδων και των Ελλήνων. Εκμεταλευόμενοι και εκμεταλευόμενες, φεμινιστές και φεμινίστριες διάφορες πολιτικές σκοπιμότητες, σε πολύ λίγα χρόνια κατάφεραν και «κατέλαβαν» ένα μεγάλο μέρος της δικαστικής εξουσίας καθώς και των κοινωνικών υπηρεσιών, και έτσι δημιούργησαν υπόβαθρο αριθμητικής υπεροχής για να κατασκευάσουν άμεσα σύστημα καταλήψεως της χώρας μέσω καταλύσεως των αρχικών νόμων με δική τους «φεμινιστική νομολογία», η οποία επιβάλει πλέον δια του νόμου τις αρρωστημένες και παρά φύσει ιδέες και απόψεις τους.

 

Ερευνώντας σε ακόμη μεγαλύτερο βάθος ο Σπυρόπουλος Σπυρίδων και ερχόμενος σε επαφή με αρκετούς άλλους ανθρώπους, διαπιστώθηκε ότι βρίσκεται σε εξέλιξη Γεωπολιτικό, Γεωκοινωνικό, Γεωστρατηγικό, Γεωοικονομικό και Γεωθρησκευτικό σχέδιο του Εβραϊκού Σιωνισμού και του Διεθνιστικού Σινισμού και των πέριξ αυτών πολιτικών, κοινωνικών, στρατιωτικών, οικονομικών και θρησκευτικών δυνάμεων του πλανήτη, για την ΑΠΟΔΟΜΗΣΗ ΚΑΙ ΠΛΗΡΗ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΣΕ ΑΛΛΟΕΘΝΗ ΚΕΝΤΡΑ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΞΟΥΣΙΑΣ, γεγονός που καθιστούσε επιτακτική την εύρεση άμεσης λύσης επί του προβλήματος.

 

Όλο δε το θέμα αποδεικνύετο τραγικά από την χωρίς προσωπείο πλέον φασιστική και καταναγκαστική επιβολή από την τρίμορφη κρατική εξουσία, (βουλευτική εκτελεστική δικαστική), ΝΟΜΙΚΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΩΝ ΤΕΡΑΤΩΝ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, (ΤΕΡΑΤΟΓΟΝΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ), τα οποία προκαλούν μόνιμη, δυσβάσταχτη και ανυπόφορη για το Ελληνικό Έθνος ΖΩΝΤΑΝΗ ΠΛΗΘΥΣΜΙΑΚΗ ΑΙΜΟΡΡΑΓΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ μέσω:

 

01 ΤΟΥ ΝΟΜΙΚΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟΥ ΤΕΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑΛΥΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΗΤΟΙ ΝΟΜΙΜΗ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΩΝ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΩΡΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΦΥΣΙΚΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΜΕΣΩ ΔΙΑΖΥΓΙΟΥ.

 

02 ΤΟΥ ΝΟΜΙΚΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟΥ ΤΕΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑ ΦΥΣΕΙ ΜΟΝΟΓΟΝΕΪΚΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΗΤΟΙ ΝΟΜΙΜΗ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΩΝ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΕΝΑΝ ΦΥΣΙΚΟ ΓΟΝΕΑ, (συνήθως με την μητέρα), ΜΕ ΝΟΜΙΜΗ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΤΩΝ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΦΥΣΙΚΟ ΓΟΝΕΑ, (συνήθως πατέρα), ΕΝΩ ΑΥΤΟΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΕΝ ΖΩΗ.

 

03 ΤΟΥ ΝΟΜΙΚΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟΥ ΤΕΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΑΠΟΣΠΑΣΗΣ ΤΩΝ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΟΠΑΙΔΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΑΝΔΡΩΝ-ΠΑΤΕΡΩΝ ΤΟΥΣ ΗΤΟΙ ΝΟΜΙΜΟ ΠΑΙΔΟΜΑΖΩΜΑ ΜΕ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ «ΘΕΣΜΩΝ» ΚΑΤΑΚΕΡΜΑΤΙΣΜΟΥ ΔΙΑΛΥΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΒΟΛΗΣ ΟΠΩΣ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΓΟΝΙΚΗ ΜΕΡΙΜΝΑ ΜΕ ΝΟΜΙΜΗ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΤΩΝ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΥΣΙΚΟ ΓΟΝΕΑ-ΠΑΤΕΡΑ ΕΝΩ ΑΥΤΟΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΕΝ ΖΩΗ.

 

04 ΤΟΥ ΝΟΜΙΚΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟΥ ΤΕΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΑΜΒΛΩΣΕΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΡΙΝ ΓΕΝΝΗΘΟΥΝ ΗΤΟΙ ΝΟΜΙΜΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕΣΩ ΑΜΒΛΩΣΕΩΝ ΜΕ ΑΜΕΣΗ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΘΥΣΜΙΑΚΗ ΣΥΡΡΙΚΝΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΗΡΑΝΣΗ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ.

 

05 ΤΟΥ ΝΟΜΙΚΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟΥ ΤΕΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΑΠΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΜΟΝΙΜΟΥ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ΤΩΝ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΟΠΑΙΔΩΝ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΗΤΟΙ ΝΟΜΙΜΟ ΠΑΙΔΟΜΑΖΩΜΑ ΜΕ ΑΠΟΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΓΩΓΗΣ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΝΑ ΓΟΝΕΑ, (συνήθως μητέρα), ΜΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΕΝΑΝ ΦΥΣΙΚΟ ΓΟΝΕΑ, (συνήθως πατέρα), ΕΝΩ ΑΥΤΟΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΕΝ ΖΩΗ.

 

06 ΤΟΥ ΝΟΜΙΚΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟΥ ΤΕΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΠΩΛΗΣΕΩΣ ΤΩΝ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΟΠΑΙΔΩΝ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΗΤΟΙ ΝΟΜΙΜΟ ΠΑΙΔΟΜΑΖΩΜΑ ΜΕΣΩ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΕΩΣ ΑΠΑΓΩΓΩΝ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΥΙΟΘΕΣΙΑ ΜΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΦ' ΟΡΟΥ ΖΩΗΣ ΧΩΡΙΣ ΤΟΥΣ ΦΥΣΙΚΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ.

 

07 ΤΟΥ ΝΟΜΙΚΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟΥ ΤΕΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΓΕΝΝΗΣΕΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΑΠΌ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΟΝΕΣ ΤΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΑΝΔΡΟΣ-ΠΑΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΣΠΕΡΜΑΤΟΣ ΗΤΟΙ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΦΥΣΙΚΟΥ ΟΡΟΥ ΓΝΩΣΤΟΣ ΑΝΔΡΑΣ-ΠΑΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΚΑΘΙΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΟΡΟΥ ΑΓΝΩΣΤΟΣ ΑΝΔΡΑΣ-ΔΟΤΗΣ ΣΠΕΡΜΑΤΟΣ ΜΕ ΝΟΜΙΜΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΓΕΝΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΦ' ΟΡΟΥ ΖΩΗΣ ΧΩΡΙΣ ΠΑΤΕΡΑ.

 

08 ΤΟΥ ΝΟΜΙΚΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟΥ ΤΕΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΓΕΝΝΗΣΕΩΝ ΜΕΣΩ ΚΛΩΝΟΠΟΙΗΣΗΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΗΤΟΙ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΑΓΟΝΕΪΚΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΘΙΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΓΟΝΕΑ-ΔΟΤΗ ΓΕΝΕΤΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΥΠΕΡ-ΓΟΝΕΑ ΠΡΟΣΤΑΤΗ ΤΟΥ ΚΛΩΝΟΥ.

 

09 ΤΟΥ ΝΟΜΙΚΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟΥ ΤΕΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΩΝ ΚΛΩΝΩΝ ΓΙΑ ΙΑΤΡΙΚΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΗΤΟΙ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ-ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ.

 

10 ΤΟΥ ΝΟΜΙΚΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟΥ ΤΕΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΩΝ ΤΡΟΦΩΝ ΗΤΟΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΜΕΣΩ ΜΕΤΑΛΛΑΞΗΣ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΜΑΣ ΜΕΣΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΚΑΙ ΓΕΝΕΤΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ.

 

11 ΤΟΥ ΝΟΜΙΚΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟΥ ΤΕΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΚΛΩΝΟΠΟΙΗΜΕΝΩΝ ΤΡΟΦΩΝ ΗΤΟΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΜΕΣΩ ΜΕΤΑΛΛΑΞΗΣ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΜΑΣ ΜΕΣΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΚΑΙ ΓΕΝΕΤΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ.

 

12 ΤΟΥ ΝΟΜΙΚΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟΥ ΤΕΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΟΥΣΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΟΥΣ ΗΤΟΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΜΕΣΩ ΠΛΗΡΟΥΣ ΑΦΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΗ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΙ ΙΣΧΥΟΣ.

 

13 ΤΟΥ ΝΟΜΙΚΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟΥ ΤΕΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΩΝ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΗΤΟΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΜΕΣΩ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΜΕΣΩ ΕΓΧΕΙΡΙΣΕΩΝ ΑΛΛΑΓΗΣ ΦΥΛΟΥ ΜΕΣΩ ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΤΗΣ ΣΥΜΒΙΏΣΕΩΣ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΩΝ ΑΝΔΡΩΝ Ή ΓΥΝΑΙΚΩΝ, ΜΕΣΩ ΠΛΗΡΟΥΣ ΜΕΤΑΛΛΑΞΗΣ ΤΩΝ ΦΥΣΙΚΩΝ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΩΝ ΡΟΠΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΓΙΑ ΠΛΗΡΗ ΠΑΥΣΗ ΑΜΦΙΓΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΓΕΝΕΣΕΩΣ ΤΕΚΝΩΝ, ΤΕΧΝΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

 

14 ΤΟΥ ΝΟΜΙΚΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟΥ ΤΕΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΩΝ ΓΕΝΕΤΙΚΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΕΣΩ ΓΕΝΝΗΣΕΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΔΙΑΔΟΧΙΚΩΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΩΝ ΓΕΝΕΤΙΚΗΣ ΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΑΜΦΙΓΟΝΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΗΤΟΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΜΕΣΩ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΗΣ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΔΥΣΜΟΡΦΙΑΣ ΤΕΡΑΤΟΓΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΥΣ ΜΕΤΑΛΛΑΞΗΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΦΥΣΙΚΩΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΠΛΗΡΗ ΠΑΥΣΗ ΑΜΦΙΓΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΓΕΝΕΣΕΩΣ ΤΕΚΝΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

 

Συνεπώς είναι ολοφάνερο για οποιονδήποτε σκεπτόμενο και λογικό άνθρωπο ότι έχουμε σε πλήρη εξέλιξη τεκταινόμενο γεωπολιτικό, γεωκοινωνικό, γεωστρατηγικό, και γεωθρησκευτικό σχέδιο ΠΛΗΡΟΥΣ ΑΠΟΔΟΜΗΣΗΣ ΚΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ με προκατασκευασμένα  και σχεδιασμένα βήματα ΘΕΣΜΟΘΕΤΗΣΗΣ και ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗΣ των ΜΕΣΩΝ ΕΠΙΒΟΛΗΣ του σχεδίου υπό την μορφή ΝΟΜΙΚΩΝ ΤΕΡΑΤΩΝ.

 

Δηλαδή αυτή την χρονική στιγμή βρισκόμαστε σε προστάδιο του όλου σχεδίου με κατάληψη της χώρας εκ των έσω μέσω αλλοτρίωσης του Ελληνικού χώρου και της Ελληνικής δικαιοσύνης μέσω της δολίας παρυσφύσεως στην νομολογία, «νόμων» κατά ανδρών και υπέρ γυναικών, με στόχο την αποδυνάμωση του άρρενος με την ταυτόχρονη ενδυνάμωση του θήλεως, για ανατροπή της ισορροπίας άρρενος και θήλεως, ώστε να επιτευχθεί αρχικώς  παύση αμφιγονίας και παραγωγής τέκνων, τεχνών και πολιτισμού με μέσον επιβολής το εισαγγελικό και το δικαστικό σώμα, μέσω γυναικών εισαγγελέων και γυναικών δικαστών, με χιλιάδες μεθοδευμένα διαζύγια και μεθοδευμένες «επιμέλειες» τέκνων στις γυναίκες, με την ταυτόχρονη απόσπαση των τέκνων από τους άνδρες κάτω από την απάτη της «γονικής μέριμνας» της «επιμέλειας» και της «επικοινωνίας» (δόλιος κατακερματισμός των δικαιωμάτων παιδιών και γονέων για τον έλεγχο και καθοδήγηση των αποτελεσμάτων), η οποία στην πραγματικότητα είναι νόμιμη κατάσχεση ανηλίκων δίκην παιδομαζώματος, όπου μέσω του προπαγανδιστικού διανοητικού φράγματος “τα παιδιά πάνε στην μάνα” ο πατέρας καταλήγει τελικά στα «σκουπίδια» ως απόβλητο μιας οικογένειας την οποία ο ίδιος έχει δημιουργήσει, με αποτέλεσμα να υποφέρουν χιλιάδες άνδρες-πατέρες και χιλιάδες ανήλικα παιδιά.

 

Έτσι σταδιακά επιβάλλουν και διαμορφώνουν την κοινωνική συνείδηση προς την κατεύθυνση του σχεδίου τους. Σήμερα επιβάλλεται ως κοινωνική συνείδηση ότι ο άνδρας-πατέρας δεν χρειάζεται να βρίσκεται εντός της οικογένειας, ώστε να έχουμε ΤΟ ΤΕΧΝΗΕΝΤΩΣ  ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟ ΝΟΜΙΚΟ ΤΕΡΑΣ ΤΩΝ ΜΟΝΟΓΟΝΕΪΚΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΜΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΒΟΛΗ, που εξασφαλίζει την πλήρη κοινωνική ανισορροπία, ως προστάδιο της εγκαθιδρύσεως του άλλου ταχέως επερχόμενου ΝΟΜΙΚΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟΥ ΤΕΡΑΤΟΣ ΤΗΣ  ΑΓΟΝΕΪΚΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ και των άλλων υποσχεδίων, στην οποία πρόκειται να παραδώσουν λίαν συντόμως την «σκυτάλη» ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΗΓΕΤΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ.

 

Στις Ελλάδος τον κόρφο ως πότε θα φωλιάζουν ηγέτες προδότες;

 

Σαφέστατα λοιπόν κάτω από αυτό το πρίσμα και σκεπτικό ήταν επιτακτική ανάγκη η ίδρυση του “ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΑΝΔΡΩΝ” για την Προάσπιση των Δικαιωμάτων του Πατέρα, του Παιδιού, και της Οικογένειας, και κατ' επέκταση και της Μητέρας θύμα και θύτη αυτού του εξωανθρώπινου προκατασκευασμένου επελαύνοντος ΤΕΡΑΤΟΣ το οποίο είναι εντός των πυλών, και των άλλων εξωανθρώπινων  προκατασκευασμένων και επερχομένων ΤΕΡΑΤΩΝ που είναι προ των πυλών.

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΝΔΡΩΝ - ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ - ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ

 

 

Ο Σπυρόπουλος Σπυρίδων στις 28/11/2005 ημέρα Δευτέρα και ώρα 13:00 συνέταξε ένα κείμενο και ανήγγειλε την ΙΔΡΥΣΗ του ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΑΝΔΡΩΝ με ένα σχετικό Δελτίο Τύπου Νο 00001 που εξέδωσε ο ίδιος.

 

Το πρώτο αυτό κείμενο ήταν δύο σελίδες και είχε τον τίτλο Αναγγελία Δημιουργίας του "ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΑΝΔΡΩΝ", και ως Δελτίο Τύπου το απέστειλε με e-mail σε πολλούς αποδέκτες για ενημέρωση. Αργότερα, το καλοκαίρι του 2006, το κατέθεσε και στο Υπουργείο Δικαιοσύνης ως ένα μέσον επισημότητας. Επίσης το έχει αναρτήσει σε εκατοντάδες σημεία και σε πολλούς πίνακες ανακοινώσεων της Αθήνας και άλλων πόλεων.

 

 

Τα πρώτο Δελτίο Τύπου Νο: 00001

 

 

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΝΔΡΩΝ
για την Προάσπιση των Δικαιωμάτων
του Πατέρα, του Παιδιού, και της Οικογένειας
[Πα.Συ.Α.]

 

Δελτίον Τύπου: No 00001 28/11/2005/Δε/13:00

 

 Δημιουργήθηκε Συλλογικόν Όργανον Ανδρών με την επωνυμία:

 

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΝΔΡΩΝ
για την Προάσπιση των Δικαιωμάτων
του Πατέρα, του Παιδιού, και της Οικογένειας.

 

Ο Σύνδεσμος είναι Ανεξάρτητος και μη ελεγχόμενος από οποιαδήποτε οργάνωση, κόμμα, ή άλλο πολιτικό ή μη σχήμα, εντός ή εκτός της Ελλάδος.

 

Βασικός Αρχικός Σκοπός του Συνδέσμου είναι να καταδείξει να καταγγείλει και στην συνέχεια να κάνει μάχη για το μείζον κοινωνικοεθνικό θέμα που έχει προκύψει από την απομάκρυνση των Ελλήνων ανδρών-πατέρων από τα ανήλικα τέκνα τους, τα οποία δίκην παιδομαζώματος μεταφέρονται στις μητέρες τους με την βία δικαστικών αποφάσεων.

 

Έπειτα από πολύμηνη ανάλυση των πρωταρχικών δεδομένων που υπάρχουν σε μεμονωμένα και φαινομενικώς ανεξάρτητα περιστατικά σε ολόκληρη την Ελλάδα, τα αποτελέσματα αποκαλύπτουν και αποδεικνύουν ότι η κατάσταση είναι τραγική και ταυτόχρονα εγκληματική εις βάρος των Ελλήνων-Ανδρών, εις βάρος των Ελληνοπαίδων, και εις βάρος των Ελληνικών Οικογενειών, και μάλιστα σε πολύ μεγάλη έκταση.

 

Από τα πρώτα συμπεράσματα διαφαίνονται σοβαρότατες προεκτάσεις, εφ’ όσον:

 

Αποδεικνύεται πως υπάρχει αποσταθεροποίηση του πρωτογενούς κυττάρου της κοινωνίας μας που είναι η οικογένεια, η οποία μέσω αμφιγονίας παράγει τέκνα, τέχνες, και πολιτισμό, με αποτέλεσμα να έχουμε παύση βασικών λειτουργιών του έθνους μας και του πολιτισμού μας (Ελληνικού Πολιτισμού).

 

Αποδεικνύεται πως υπάρχει μείζον θέμα εθνικής ασφαλείας, αφού πρόκειται για καταστροφή μεγάλου τμήματος της παρούσας «μάχιμης» γενιάς Ελλήνων που είναι οι άνδρες-πατέρες, καθώς και της επόμενης μάχιμης γενιάς Ελλήνων που είναι τα ανήλικα τέκνα τους όσον αφορά τα αγόρια, ενώ καταστρέφονται και οι κοινωνικές οπισθοφυλακές που είναι τα κορίτσια.

 

Πρωταρχικός Σκοπός του δημιουργηθέντος Οργάνου είναι η Επαναφορά και η Αποκατάσταση εντός του Ελληνικού χώρου (αρχικά), της αποσταθεροποιημένης ισορροπίας της δημιουργίας Τέκνων, Τεχνών και Πολιτισμού, το οποίο δικαιούμαστε και υποχρεούμαστε ως ’νδρες.

 

Η αποσταθεροποίηση της Ισορροπίας αυτής κυρίως έχει δημιουργηθεί:

 

Από την οφθαλμοφανώς Μεθοδευμένη Μαζική Διάλυση των Ελληνικών Οικογενειών.

 

Από την οφθαλμοφανώς Μεθοδευμένη Μαζική Απομάκρυνση και απομόνωση των ανδρών-πατέρων από την οικογένειά τους και τα ανήλικα τέκνα τους.

 

Από την οφθαλμοφανώς Μεθοδευμένη Μαζική Απομάκρυνση και Απομόνωση των ανηλίκων τέκνων από τον πατέρα τους.

 

Από την οφθαλμοφανώς Μεθοδευμένη Μαζική Εξόντωση των ανηλίκων τέκνων των Ελλήνων μέσω ναρκωτικών, λόγω πολλαπλών ψυχικών βλαβών εκ της διαλύσεως των οικογενειών τους και εκ της απομακρύνσεως κυρίως από τους πατέρες τους.

 

Από την οφθαλμοφανώς Μεθοδευμένη Μαζική Εξόντωση των Ανδρών αλλά και των Γυναικών μέσω του νομικού συστήματος αφού αλληλοεξοντώνονται κοινωνικά, οικονομικά, και ψυχικά σε αλλεπάλληλες προκατασκευασμένες δίκες.

 

Εντός των προσεχών ημερών θα ενημερωθείτε για τον Νομικό Πλαίσιο και για το Χρονοδιάγραμμα των Πρωταρχικών Ενεργειών.

 

Δεχόμεθα Ιδέες.

Δεχόμεθα Προτάσεις.

Δεχόμεθα Διάλογο.

Δεχόμεθα Συνοδοιπόρους.

Δεχόμεθα Συναγωνιστές.

Δεχόμεθα Μάχιμους.

Δεχόμεθα Σκεπτόμενους.

 

“Ο ΑΝΔΡΑΣ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΚAΝΕΙ ΤΟΝ ΚΌΣΜΟ ΚΑΛYΤΕΡΟ”

 

Ιδρυτής:

 

Σπυρίδων Σπυρόπουλος

 

Αναλυτής/Προγραμματιστής Η/Υ

 

Τηλ. 6972-172090, e-mail: s-spyropoulos@pa-sy-a.gr

 

Διαδικτυακός τόπος: www.pa-sy-a.gr

 

e-mail: syndesmos@pa-sy-a.gr

 

 

 

 

 Τα πρώτα χρωματιστά χαρτιά που τυπώθηκε και μοιράστηκε το πρώτο Δελτίο Τύπου Νο: 00001

Σελίδα 1

Σελίδα 2

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΝΔΡΩΝ - ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ - ΣΥΜΒΟΛΑ

 

 

Ο Σπυρόπουλος Σπυρίδων έχοντας εντρυφήσει στα Ελληνοκεντρικά θέματα γνώριζε αρκετά γύρω από τα σύμβολα, τα αρχέτυπα και τους συμβολισμούς των αρχαίων Ελλήνων προγόνων μας.

 

Ειδικότερα έχοντας αρκετά χρόνια στην κατοχή του τα αποκαλυπτικά βιβλία του Μιχάλη Καλόπουλου που εκεί ο συγγραφέας αναλύει με άριστο τρόπο την ΜΑΙΑΝΔΡΙΟ ΛΑΒΗ ΤΗΣ ΘΕΟΜΑΧΙΑΣ, αποφάσισε να σχεδιάσει μόνος του τα σύμβολα του Συνδέσμου, αποτυπώνοντάς τα με τρόπο μοναδικό στην ιστορία, ακολουθώντας το πρότυπο από τα αιώνια Ελληνικά σύμβολα της ΜΑΧΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΗΡΩΩΝ ΜΕ ΤΟ ΑΔΥΝΑΤΟ, αφού είναι ολοφάνερο πλέον ότι ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΝΔΡΩΝ πρόκειται να κάνει διαρκή και ανένδοτο ΠΟΛΕΜΟ με θεούς, με δαίμονες και με ανθρώπους.

 

Έπρεπε δε στην υλική του υπόσταση το σύμβολο να είναι από μέταλλο ώστε να συμβολίζει την άκαμπτη και σταθερή μεταλλική ισχύ και ταυτόχρονα το μέταλλο αυτά θα έπρεπε να έχει την μεγίστη καθαρότητα. Έτσι επιλέχθηκε ένα ευγενές μέταλλο, ο ΧΡΥΣΟΣ, που υπάρχει σε δύο μορφές καθαρότητας, την ΚΙΤΡΙΝΗ και την ΛΕΥΚΗ.

 

Έχοντας λοιπόν στον νου του την ΜΑΙΑΝΔΡΙΟ ΛΑΒΗ ΤΗΣ ΘΕΟΜΑΧΙΑΣ σχεδίασε από την αρχή έναν μεταλλικό ΜΑΙΑΝΔΡΙΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ο οποίος συνδεόμενος με άλλον ένα ολόϊδιο μεταλλικό ΜΑΙΑΝΔΡΙΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ μπορούσαν να σχηματίσουν ένα διπλό ΧΡΥΣΟ ΜΑΙΑΝΔΡΙΟ ΠΛΕΓΜΑ ή αλλιώς ένα διπλό ΧΡΥΣΟ ΜΑΙΑΝΔΡΙΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ.

 

Το σχήμα αυτό έχει πολλαπλό συμβολικό χαρακτήρα. Πρώτον είναι δηλωτικό της ευγενούς καθαρότητας που του προσδίδει το μέταλλο του χρυσού. Δεύτερον ο ΧΡΥΣΟΣ ενώ είναι πολύτιμος και ανεπηρέαστος και αναλλοίωτος στην κίτρινή του μορφή, έχει και μια ακόμη ανώτερη μορφή καθαρότητας, την λευκή. Έτσι υπάρχουν δύο απολύτως καθαρά και απολύτως πολύτιμα μέταλλα τα οποία δηλώνουν ΤΟ ΑΙΕΝ ΑΡΙΣΤΕΥΕΙΝ, αφού στην απόλυτη καθαρότητα και πολυτιμότητα του ΚΙΤΡΙΝΟΥ ΧΡΥΣΟΥ υπάρχει η ανώτερη απόλυτη καθαρότητα του ΛΕΥΚΟΥ ΧΡΥΣΟΥ.  Τρίτον το σχήμα ως σύνθεση είναι δηλωτικό της ΘΕΟΜΑΧΙΑΣ αφού αναπαράγει την ΜΑΙΑΝΔΡΙΟ ΛΑΒΗ. Τέταρτον είναι δηλωτικό σχήμα του ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ αφού συνδέει τα δύο μεταλλικά αντικείμενα με δεσμό αφού είναι αντιληπτό ότι ο τρόπος συνδέσεως των δύο ΜΑΙΑΝΔΡΙΩΝ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ δεν δύναται με κανέναν τρόπο να διασπασθεί. Πέμπτον είναι δηλωτικό του αέναου σχηματισμού συμμαχίας ΑΝΔΡΩΝ για επίτευξη ΙΣΧΥΟΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ, σε μια άρρηκτο και αδιάσπαστη μεταλλική μαιάνδρια χρυσή αλυσίδα, αποτελούμενη από ξεχωριστά ελεύθερα σκεπτόμενα άρρενα ΑΡΙΣΤΑ άτομα, με αυτογνωσία, συγκρότηση και ισχύ, για την επίτευξη του κοινού σκοπού της ΠΡΟΑΣΠΙΣΗΣ της πατρίδας, των ιδανικών, των πανανθρώπινων αξιών  και των δικαιωμάτων που απορρέουν από αυτά.

 

Το σχήμα είναι σχεδιασμένο με απόλυτο γεωμετρική συμμετρία στηριζόμενο στους συμπαντικούς αριθμούς πι=3,14 και φι=6,18 και είναι ένα πραγματικό μεταλλικό αντικείμενο στην φυσική του μορφή. Μπορεί να συνδέεται εκατέρωθεν με άλλα δύο ολόϊδια σχηματίζοντας μια αέναη και ατέρμονο αλυσίδα ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ-ΑΝΔΡΩΝ.

 

Περιέχει δε την δυνατότητα του ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ και συγκρότησης ομάδων των πέντε (5), των δώδεκα (12), των δεκατριών (13), των εικοσιτεσσάρων (24), των τριανταέξι (36), των εβδομηνταδύο (72) κλπ. ΑΝΔΡΩΝ τους οποίους κάθε φορά θα μπορεί να συμβολίζει μια ξεχωριστή αλυσίδα ΜΕΤΑΛΛΙΚΩΝ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ. Πάντα δε, είτε είναι μονού αριθμού είτε ζυγού αριθμού ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ, αυτό το ΜΑΙΑΝΔΡΙΟ ΠΛΕΓΜΑ μπορεί να ΣΥΝΔΕΣΕΙ ΔΥΟ ΑΛΛΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ.

 

Πάντα δε αριστερά θα βρίσκεται ο κιτρινό-χρυσος σύνδεσμος με το άνοιγμα στραμμένο προς τα άνω και δεξιά ο λευκό-χρυσος σύνδεσμος με το άνοιγμα στραμμένο προς τα κάτω. Αυτός ο τρόπος συνδέσεως των δύο συνδέσμων επιτρέπει στο μαιάνδριο σχήμα να «περιστρέφεται» αριστερόστροφα καθ' ότι ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΝΔΡΩΝ είναι άρρενας ροπής οργάνο, αποτελούμενο από άνδρες.

 

             

 

Ο ΜΟΝΟΣ ΛΕΥΚΟ-ΧΡΥΣΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ

 

 

 

 

 

     

Ο ΜΟΝΟΣ ΚΙΤΡΙΝΟ-ΧΡΥΣΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ

 

 

 

 

     

Ο ΔΙΠΛΟΣ ΚΙΤΡΙΝΟΣ ΚΑΙ ΛΕΥΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ

 

 

 

 

 

               

Ο ΔΩΔΕΚΑΠΛΟΣ (12) ΚΙΤΡΙΝΟΣ ΚΑΙ ΛΕΥΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ

 

 

 

 

 

 

Ο ΕΙΚΟΣΙΤΕΤΡΑΠΛΟΣ (24) ΚΙΤΡΙΝΟΣ ΚΑΙ ΛΕΥΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ

 

 

 

 

 

 

Ακολουθεί πιστό αντίγραφο από το Βιβλίο του ΜΙΧΑΛΗ Θ. ΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

 

"ΒΙΒΛΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ - Το Μεγάλο Ψέμα"

 

 

Η οριστική απομυθοποίηση των βιβλικών ηρώων υπό το φως του ελληνικού μύθου.

 

 

Οι θεομάχοι Έλληνες

 

Πρέπει να γνωρίζουμε ότι μόνο η Ελληνική θρησκευτική σκέψη εξασφάλισε για τον άνθρωπο τόση ελευθερία κινήσεων και αποφάσεων, ώστε να μπορεί να ορθώσει αντιρρήσεις ή και να παλέψει ενάντια στην θεϊκή θέληση.

 

Η σύγκρουση ηρώων με θεούς και θεϊκές αποφάσεις, είναι για την ελληνική σκέψη μια εντελώς πιθανή εξέλιξη. Η περίπτωση δε του ήρωα που παλεύει ισάξια ή και νικηφόρα με έναν θεό για να υπερασπίσει τη «θέση» του ή να κερδίσει την εύνοιά του, είναι απ’ τα κεντρικότερα και προσφιλέστερα θέματα του Ελληνικού μύθου. ’λλωστε αυτό ακριβώς είναι απ’ τα κυριότερα μηνύματά του. Πως η ελευθερία των ανθρωπίνων κινήσεων μπορεί να δικαιωθεί, ακόμα και πέρα από τη θέληση των «θεών». Μια επαναστατική εντελώς “ελληνική” θέση που απ’ τους πανάρχαιους ακόμα χρόνους του μυθολογικού ελληνισμού, έθετε τις βάσεις για ζωή, έρευνα κι ελευθερία έξω και μακριά απ’ τα ολισθηρά μονοπάτια των θεών.

 

Αρκεί να θυμηθούμε μια έξοχη ομηρική εικόνα, όπου ο δοξασμένος ήρωας της Τροίας ο ξακουστός Αίαντας απ’ την Λοκρίδα, ο γιός του Οιλέα, μετά από ναυάγιο (απ’ το θυμό της Αθηνάς) όπου έχασε τους δοξασμένους του συντρόφους, έξω ακριβώς απ’ τις ακτές της ποθητής πατρίδας του, στέκει ολομόναχος πάνω σ’ ένα γυμνό βράχο καταμεσής της θάλασσας και ακατάβλητος υψώνοντας τη γροθιά του φωνάζει με τη βροντερή φωνή του “Θε να ξεφύγω παρά τη θέληση των θεών!” [Οδύσσεια δ’ 503].

 

Αυτά τα πανάρχαια ομηρικά λόγια, αυτή η ασυμβίβαστη τελευταία κραυγή του ήρωα, πριν καταποντιστεί μαζί με το σωτήριο βράχο του στην αγκαλιά της μαύρης θάλασσας απ’ την οργή του Ποσειδώνα, θα γίνει η πεμπτουσία του θεομάχου Έλληνα ήρωα, που θέριεψε στη μεσογειακή ατρόμητη ψυχή του κι έγραψε τις πιο παράτολμες ιστορίες θέρρους, λεβεντιάς και απαράμιλλης δόξας, παραμερίζοντας τους “θεούς” για να διαβούν ανεμπόδιστα οι θεομάχοι ήρωες!

 

Ναι ο Έλληνας υπήρξε ο πρώτος και ο καλύτερος θεομαχητής της πανανθρώπινης ιστορίας και συχνά καυχιόταν γι’ αυτό.

 

"Μαίανδρος" Η λαβή των θεομάχων

 

Το σύμβολο της ήτας των θεών!

 

Η λαβή που καταβάλλει θεούς.

 

Ένας που νίκησε μια θεά και την παντρεύτηκε, είναι ο βασιλιάς της Φθίας ο Πηλέας. Κάποτε στο φως του φεγγαριού είδε μια πανώρια θεά να χορεύει μαζί με τις κόρες των νερών (Νηριήδες: κατοπινές νεράιδες). Ήταν η θεά Θέτιδα που η προφητεία του Προμηθέα την ανάγκαζε να παντρευτεί θνητό! ώστε να μη γεννηθεί αυτός που θα ανέτρεπε τον παντοδύναμο Δία.

 

Ο Πηλέας τυρανιόταν απ' τη θεϊκή ομορφιά, αλλά πως μπορούσε αυτός θνητός ν' αποκτήσει τη Θέτιδα που ήταν μια θεά; Ρώτησε όμως γι' αυτό τον σοφότατο Χείρωνα που κατοικούσε ψηλά στο Πήλιο. «Εκείνος τον ορμήνεψε στο ίδιο μέρος σαν τη δει, τη νύχτα να χορεύει, να την αρπάξει όσο γίνεται σφιχτά στην αγκαλιά του». Να μην αφήνει τη λαβή όσο εκείνη κι αν άλλαζε μορφές: «κι ας γίνει φίδι, λιοντάρι ή φωτιά, νερό για να ξεφύγει». Ο Πηλέας στο πάθος του για τη θεά ξεπέρασε και νίκησε καρτερικά όλες τις θυμωμένες μεταμορφώσεις της, κρατώντας την με μια λαβή σφιχτά στην αγκαλιά του.

 

Το υπέροχο αυτό θέμα απεικονίζεται έξοχα στο εσωτερικό ερυθρόμορφης κύλικας 101 του 500 π.Χ, που τώρα βρίσκεται στο μουσείο του Δυτικού Βερολίνου. Η έξοχη αυτή απεικόνιση παρουσιάζει τον Πηλέα, να αψηφά τα φίδια της θεϊκής μεταμόρφωσης που τον δαγκώνουν παντού, καθώς και το λιοντάρι που ωρύεται γαντζωμένο στην πλάτη του. Ο Πηλέας νικά την πεντάμορφη θεά χρησιμοποιώντας τη "Χειρώνιο λαβή", τον μαίανδρο, το διάσημο αρχαιοελληνικό σύμβολο της ήτας των θεών!

 

Σημειώνουμε εδώ ότι ο συσχετισμός της λαβής αυτής, η μια χούφτα γαντζωμένη μεσ' στην άλλη, που σαφώς σχηματίζει το γραμμικό διάσημο ελληνοπρεπές σύμβολο του μαίανδρου, είναι εδώ ολοφάνερος. Δε βλέπω όμως πουθενά να σχολιάζεται έτσι αυτός ο παραλληλισμός που τόσο τιμά τον παγκόσμια γνωστό ελληνικό μαίανδρο, που απλά είναι γνωστός μόνο, ως ένα πανέμορφο διακοσμητικό γραμμικό εφεύρημα και όχι ως η λαβή των θεομάχων Ελλήνων, ως η λαβή που καταβάλλει θεούς.

 

Τα λεξικά πράγματι επιμένουν στη στερεότυπη άποψη, πως μαίανδρος είναι "το διακοσμητικό σχήμα που υπενθυμίζει τους ελιγμούς του ποταμού της Καρίας Μαίανδρου, όπου πρωτοευρέθη και εκ του οποίου έλαβε το όνομα". Μπορεί να πήρε το όνομα απ' τον ποταμό πλησίον του οποίου πρωτοευρέθη, αλλά είναι ολότελα ανόητο να πιστεύουμε ότι τα απανταχού της γης ελληνοπρεπή αυτά ευρήματα, απεικονίζουν με πάθος τις χάρες και τους "ελιγμούς" ενός άγνωστου εν πολλοίς ποταμού της Ασιατικής Καρίας.

 

Καρία: Αρχαία χώρα της Μ Ασίας. Ευρίσκετο απέναvτι των νησιών Σάμου Ρόδου. Η χώρα έλαβε το όνομά της απ' τους Κάρας (Λέλεγες) που ξεκίνησαν απ' τα νησιά του Αιγαίου. Eθεωρoύvτo ο σπουδαιότερος λαός των ανατολικών ακτών του Αιγαίου.

 

 

Ο Πηλέας καταβάλλει τη Θέπδα με τη "μαιάνδριο (χειρώνιο) λαβή"! Εσωτερικό ερυθρόμορφου κύλικα που χρονολογείται γύρω στο 500 Π.Χ Δ. Βερολίνο. Staat/iche Museen

"Μαίανδρος" η λαβή των θεομάχων - Το σύμβολο της ήτας των θεών - Η λαβή που καταβάλλει θεούς - Ο Πηλέας καταβάλλει τη Θέτιδα

 

Μεγέθυνση της "μαιανδρίου λαβής"

 

 

 

Απ' το πλήθος των αρχαιοελληνικών αγγειογραφικών αναπαραστάσεων σαφώς διαφαίνεται ότι η λαβή αυτή, η χειρώνιος λαβή ή χειρώνιο πλέγμα ή όπως αλλιώς κι αν αποκαλείτο η συγκεκριμένη αυτή λαβή στο παρελθόν, αποτελούσε το ιδιαίτερο ίσως και ιεροπρεπές έμβλημα των θεομάχων Ελλήνων ηρώων! Το μεγαλειώδες σχηματικό σύνθημα ότι και οι θεοί ηπώνται! Η γραφική παράσταση της θεϊκής ήτας!

 

 

"Μαίανδρος" η λαβή των θεομάχων - Το σύμβολο της ήτας των θεών - Η λαβή που καταβάλλει θεούς - Ο Ηρακλής καταβάλλει τον Τρίτωνα

Ηρακλής καταβάλει τον Τρίτωνα με την "μαιάνδριο λαβή". Αγγειογραφlα του 550 π.χ. Αρχαιολογικό Μουσεlο Ταρκυνlα

 

 

Μεγέθυνση της "μαιανδρίου λαβής"

 

 

Την "μαιάνδριο λαβή" όπως δικαίως πλέον θα την αποκαλούμε, τη χρησιμοποιεί κατ' επανάληψη ο κατ' εξοχήν θεομάχος Ηρακλής, όπως φαίνεται ξεκάθαρα απ' την αριστουργηματική απεικόνιση της πάλης του Ηρακλή με τον Τρίτωνα σε αγγειογραφία του 550 Π.χ. (Μουσείο Ταρκυνίας. που όμως μπορεί να θαυμάσει κανείς και στον 30 τόμο Ελλ. Μυθοτου Ρ. Γκρείβς σελ. 217) όπου βλέπουμε τον Τρίτωνα να πασχίζει μάταια ν' ανοίξει τα κλειδωμένα με την μαιάνδριο λαβή δάχτυλα του ανίκητου ήρωα, μπροστά από το στήθος του!

 

Την ολοφάνερη σχέση διακοσμητικού μαιάνδρου και μαιάνδριας λαβής μπορεί κανείς εύκολα να διαπιστώσει στο σύμπλεγμα Πηλέα και Θέτιδας όπου η αξία της εν λόγω λαβής στο κέντρο της παράστασης υπερτονίζεται στεφανωμένη ολόγυρα απ' τον σχηματοποιημένο πλέον μαιάνδριο συμβολισμό. Επίσης δεν πρέπει να είναι τυχαίο ότι πλήθος αγγειογραφιών που υπαινίσσονται θεϊκή ήτα, στεφανώνονται συχνά από μαίανδρο!

 

Μπορεί σαν λαός (δια λόγους) να πάσχουμε από ολική αμνησία, δεν υπάρχει όμως λόγος να αφαιρούμε επίμονα αξία απ' τους συμβολισμού των προγόνων μας επιμένοντας με πάθος σε τυχάρπαστες ερμηνείες που κάποιοι εντελώς αβασάνιστα πρότειναν.

 

Συμπεραίνουμε λοιπόν ότι δεν είναι καθόλου τυχαία η ευρύτατη διάδοση κατά την αρχαιότητα του παραπάνω μαιανδρικού συμβολισμού. Αποτελούσε ένα διαχρονικό δώρο των μυθολογικών χρόνων, στους κλασικούς και νεότερους χρόνους των μεσογειακών απογόνων του Έλληνα. Ένα υπέροχο σχηματικό σύνθημα, της ήτας των θεών. Μια γραμμική παραγγελία των προγόνων μας, για μάχη ενάντια στο αδύνατο! Μια υπέροχη σχηματική υπενθύμιση ότι στα δύο σου χέρια κρατάς το μυστικό της θεϊκής ήτας κι αν μόνο τα δικά σου δεν επαρκούν, τότε ένωσέ τα με άλλους σ' ένα αρμονικό αδιάσπαστο σύνολο ελληνοπρεπούς, ειρηνικής, νικηφόρας, μαιανδρικής αλυσίδας.

 

Ένα σύμβολο νίκης επί των "θεών", που το χαρίζει ο ελληνικός μύθος στην πανανθρώπινη ελπίδα της τελικής απελευθέρωσης απ' τη δουλεία των αρχαίων "θεών".

 

 

"Μαίανδρος" η λαβή των θεομάχων - Το σύμβολο της ήτας των θεών - Η λαβή που καταβάλλει θεούς - Ο Ηρακλής καταβάλλει τον Τρίτωνα

Ο Ηρακλής καταβάλει τον Τρίτωνα με την "μαιάνδριο λαβή" - Αγγειογραφlα του 550 π.χ. Αρχαιολογικό Μουσεlο Ταρκυνlα

 

 

Μεγέθυνση της "μαιανδρίου λαβής"

 

 

 

ΌΜΗΡΟΣ: "Πρωτέας και Μενέλαος"

 

’λλος που νίκησε με παρόμοιο τρόπο ένα θεό ήταν ο Μενέλαος, που στο γυρισμό του για την πατρίδα πέρασε τα μύρια όσα απ' ότι φαίνεται ως ένας άλλος Οδυσσέας. Δυστυχώς όμως το αντίστοιχο επικό σύγγραμμα που κατέγραψε τις περιπέτειες του Μενελάου ΧΑΘΗΚΕ και δεν θα ξέραμε τίποτε γι αυτές, αν ο Όμηρος δεν ενσωμάτωνε στην Οδύσσεια του αναφορές γύρω απ' τις περιπέτειες αυτές του Μενελάου. 103 Ελ. Μυθ. 30ς τόμ. σελ. 141.

 

Ο αξεπέραστος Όμηρος, στην Οδύσσεια περιγράφει την ξεχωριστή αυτή ιστορία τόσο υπέροχα, που λίγω θέλω για να σας την παραθέσω ατόφια! Καλύτερα όμως πάρτε στα χέρια σας την Οδύσσεια (την σχολική των παιδιών) και διαβάστε στη δ' ραψ. στ. 355-500.

 

Είκοσι μέρες "κολλημένος" από άπνοια σ' ένα μικρό νησί, πείθουν το Μενέλαο πως είναι έργο κάποιου θυμωμένου θεού που τον κρατά στο νησί δεμένο.

 

Η θεοκόρη, Ειδοθέα όμως τον λυπήθηκε κι αφού τον πλησίασε στην παραλία του 'πε σπλαχνικά πως άδικα χάνει το χρόνο του ψαρεύοντας σ' αυτό το ερημονήσι κι ο Μενέλαος γυρίζει και της λέει:

 

«πως δεν το θέλει η γνώμη μου να χάνω τον καιρό μου, μα στους θεούς αμάρτησα που κατοικούν στα ουράνια. Μον' έλα τώρα να μου πεις -ολα οι θεοί τα ξέρουν, Ποιός έτσι μ' έδεσε θεός και μου 'κλεισε το δρόμο.....είπα κι η λατρευτή θεά μ' απάντησε έτσι πάλε. "Μετά χαράς σου ξένε αυτά θα σου τα πως όπως είναι. Εδώ συχνάζει ένας θεός κα ι του πελάγου γέρος, άψευτος απ' την Αίγυmο προφήτης ο Πρωτέας"».

 

Η Ειδοθέα η κόρη του Πρωτέα κατευθύνει τον Μενέλαο πείθοντάς τον πως:

 

«καρτέρι σταίνοντας μπορείς να τονε 'πιάσεις, αυτός το δρόμο θα σου πει του ταξιδιού το μάκρος ... Όταν ο ήλιος ανέβει στα μεσουράνια απάνω βγαίνε ι απ' το κύμα ο άψευτος της θάλασσας ο γέρος απ' του Ζεφύρου την πνοή θολούρα σκεπασμένος και πάει σε κουφωτές σπηλιές τον ύπνο του να πάρει ... ... Σαν δείτε πως κοιμήθηκε τη δύναμη σας όλη να βάλτε τότε και γερά να τον κρατάτε πάντα κι ας πολεμά να λυτρωθεί κι ας θέλει να γλιτώσει. Σ' όλα θα μεταμορφωθεί, για να ξεφύγει απ' όσα στον κόσμο βρίσκονται θεριά, και σε νερό θ' αλλάξει και σε θεόκαυτη φωτιά. Μα εσείς γερά βαστάτε. καί πιο πολύ να σφίγγετε. Κι όταν πια ερωτήσει...αφήστε τότε το στανιό, το γέρο λευτερώστε και ρώτησέ τον ποιός θεός βαστά μαζί σου πάθος και πως θα βρεις το γυρισμό στο ψαροθρόφο κύμα Έτσι είπε και στη θάλασσα (η θεά) βουτάει την κυματούσα».

 

Αυτόν το θεό της θάλασσας νίκησε ο Μενέλαος, ακολουθώντας τις συμβουλές της θεοκόρης Ειδοθέας. Υπομονετικά έστησε καρτέρι στο θεό της θάλασσας τυλιγμένος μαζί με τους συντρόφους του μέσα σε τομάρια φώκιας, που η βαριά ψαρίλα τους εξόντωνε, καθώς ο ήλιος καυτός μέχρι το καταμεσήμερο τους τυραwούσε άσπλαχνα. 'Οσπου, ο Πρωτέας να βγει απ' τη θάλασσα στεφανωμένος φύκια. Ο Μενέλαος πάλεψε με πείσμα μαζί του, αυτός και τρεις ακόμα άνδρες του αψη­φώντας τις μεταμορφώσεις του γέρου της θάλασσας:

 

«σκούζοντας τον επιάσανε με τα γερά τα χέρια  Μα ο γέρος δεν τις ξέχασε τις δολερές του τέχνες και πρώτα, πρώτα γίνεται πυκνόμαλλο λιοντάρι κι έπειτα δράκος, πάρδαλη, τρανός μεγάλος κάπρος γίνεται γάργαρο νερό και φυλλωμένο δέντρο, κι εμείς γερά τον σφίγγα με με θάρρος στην καρδιά μας Στο τέλος σαν απόκαμε ο πονηρός ο γέρος τότε έτσι με δυο λόγια του με ρώτησε κα ι μου πε: «Με ποιον θεό μου σκάρωσες το δόλο γιε τ' Ατρέα, και στις παγίδες μ' έπιασες με το στανιό; Τι θέλεlς;» [Ομήρου Οδύσσεια δ' 460-470].

 

Έτσι μαθαίνει ο Μενέλαος ποιός είναι ο λόγος που τον κρατά στο νησί. Με πάλη και με νίκη απέναντι σ' έναν καλοκάγαθο θεό της θάλασσας, που τα μυστικά της τέχνης του η ίδια του η κόρη τα δίνει στους ανθρώπους! Διαβάστε το, είναι ό,τι ωραιότερο έχει γραφεί ποτέ!

 

Πριν προσπεράσουμε τα υπέροχα αποσπάσματα του Ομήρου θαρρώ, θα ήταν ασέβεια να μη σταθεί το βιβλίο αυτό λίγο με σεβασμό στη μνήμη του μεγάλου Έλληνα. Να αποθαυμάσουμε μόνο για λίγο αφουγκραζόμενοι την υπέροχη ολότελα γήινη μελωδία με τ' όνομα Όμηρος.

 

Στρατιές μεγάλων ανδρών έχουν καθηλωθεί από δέος μπροστά στο "γλυκοχάραμα" της πρώιμης λογοτεχνίας του. Ο "ηλιακός αυτός άνεμος" που φυσά και μας θερμαίνει ακατάπαυστα έχει ενταχθεί απαρέγκλιτα στα φυσικά δώρα της ανθρωπότητας. Αρκεί ν' ανοίξουμε τα πνευματικά μας φτερά για να έρθει η γλυκιά θερμή ανάσα της ρωμαλέας ψυχής του, να μας στηρίξει στο αδέξιο πέταγμα μας.

 

Είναι κάτι σαν την πρώτη νότα ΅εσ' στην απόλυτη ησυχία της "ροδοδάκτυλης αυγής". Πριν ακό΅α φέξει, κάποιος φαίνεται πως πέρασε τη νύχτα άγρυπνος αφουγκραζό΅ενος τους ανεπαίσθητους τριγ΅ούς της αλλαγής του "χρόνου". Τυφλός ων είδε καλύτερα απ' όλους και ΅εσ' στη νύχτα των καιρών τέντωσε ΅ε σιγουριά το "τόξο του" αφήνοντας το χρυσό του "βέλος", να ξεφύγει και να σκίσει το βαρύ πέπλο του χρόνου, κάνοντας έτσι την ερχό΅ενη αυγή να έχει το χρώ΅α των Ελλήνων...Αυτός...ο άγρυπνος φύλακας των καιρών, πρώτος άρχισε το τραγούδι του σαν το γλυκόλαλο πρωινό αηδόνι!...

 

Μεσ' στην ΅ακρόσυρτη νύχτα της ανθρωπότητας "κάποιος" κουβαλούσε ακά΅ατος του θρύλους και τις ιστορίες ΅ας, τις δια΅αντένιες ΅νή΅ες και τα πάθη ΅ας κι έδειξε σ' όλους ΅ας, πως ΅πορού΅ε να ΅ετέχου΅ε σ' αγώνες που πρώτοι τους ξεκίνησαν οι ΅ακρινοί γονείς ΅ας! ΌΜΗΡΟΣ! Ένας παγκόσ΅ιος, αιώνια φωτεινός λογοτεχνικός φάρος! Ένας ΅εγάλος 'Ελληνας!

 

Ηρακλής, Ίδας και Απόλλωvας

 

Ο Ηρακλής είναι ο κατ' εξοχήν θεομαχητής ήρωας. Κάποτε με τον ίδιο ακριβώς τρόπο του Μενέλαου, μαθαίνει από έναν άλλο θεό της θάλασσας τον Νηρέα -κατ' άλλη εκδοχή τον Τρίτωνα- πως θα βρει το δρόμο για τη χώρα των Εσπερίδων. Με την μαιάνδριο λαβή κι ολομόναχος σφίγγει στα μπράτσα του το θεό απαιτώντας τις κρυμμένες του γνώσεις. Ο θεός καταβάλλεται και δείχνει το δρόμο για τη μυστική χώρα. Τη χώρα με τους καρπούς της "αιώνιας νιότης" ... της αιωνιότητας, με τους ολόγλυκους ελληνικούς καρπούς της υστεροφημίας, που ο Έλληνας Ηρακλής καλύτερα απ' τον καθένα κατέκτησε σε παγκόσμια κλίμακα. Όχι με δόλους και μαγγανίες, αλλά με αρετές, άθλους και τη θεόμαχη "μαιάνδριο λαβή" του!

 

Κατά βάση οι άθλοι του Ηρακλή είναι κόντρα σε θεϊκές οντότητες και καταστάσεις. Παλεύει με τον θεοποταμό Αχελώο και του αποσπά νικηφόρα το κέρας της Αμάλθειας (ατέλειωτης αφθονίας). Παλεύει και σκοτώνει τους ανίκητους Τιτάνες που απειλούν τον Όλυμπο. Μια από τις σημαντικότερες φορές που νίκησε ανώτερες απ' αυτόν θεϊκές δυνάμεις, είναι όταν έσπασε τα άσπαστα δεσμά του Προμηθέα, νικώντας έτσι την ανίκητη δύναμη του Διός και ελευθερώνοντας τον φιλάνθρωπο θεό απ' την ατελείωτη απομόνωση (εξορία) και το μαρτύριο μακριά στον Καύκασο. Ο Ηρακλής παλεύει και με τις σκοτεινές δυνάμεις των γηρατειών και του θανάτου. Σε μια μάλιστα περίπτωση, ξυλοκόπησε το Χάροντα αφού πρώτα του έστησε καρτέρι για χάρη της ’λκηστης, που με άφθαστο θάρρος και αυτοθυσία, δέχθηκε να πεθάνει στη θέση του άνδρα της χαρίζοντάς του έτσι τη ζωή της! Κάποτε που ο ίδιος ο "Ήλιος" απείλησε τη ζωή του ήρωά μας ο Ηρακλής, δε δίστασε να σηκώσει το "τόξο" του εναντίον του. Κι ο Ήλιος θαύμασε τον Ήρωα κι απέσυρε την καυτή του ανάσα.

 

Κάποτε άλλοτε ο Ηρακλής, όταν του αρνήθηκαν χρησμό στο μαντείο των Δελφών, δε δίστασε να αρπάξει το μαντικό τρίποδα του Απολλώνιου ναού, απειλώντας μάλιστα ότι θα στήσει δικό του μαντείο. Όταν ο ίδιος ο Απόλλωνας θέλησε να του πάρει τον τρίποδα, ξέσπασε τέτοιος καβγάς που ο Δίας αναγκάστηκε να τους χωρίσει ρίχνοντας έναν καπνερό κεραυνό ανάμεσά τους: «Μαχομένου δέ αυτώ  Απόλλωνος ό Ζευς ίησι μέσον αυτών κεραυνόν». [Απολλόδωρος 11130. 107 Κ. Κερεvυϊ, σελ. 401]

 

Μια άλλη όμως πάλη του Ηρακλή με το θεό του πολέμου ’ρη, καταλήγει σε εντελώς παράλληλο αποτέλεσμα με τον θεοπαλαιστή Ιακώβ. Ο Ηρακλής «χτυπά το θεό με τη λόνxη του στο μηρό και τον πληγωμένο ’ρη έφεραν στον Όλυμπο οι ηνίοχοί του».

 

Ένας άλλος ήρωας που αξίζει να αναφερθεί είναι ο Ίδας, του οποίου η ιστορία απαντά ελληνικά στον αστείο ισχυρισμό της βίβλου: Ότι ο Αβραάμ δικαίως παρέδωσε την όμορφη γυναίκα του Σάρρα στον Φαραώ για να μην κινδυνέψει η πολύτιμη ζωή του ίδιου!

 

Ο Ίδας στον αντίστοιχο ελληνικό θρύλο αρνείται να παραδώσει την εκλεκτή της καρδιάς του Μάρπισσα ακόμα κι όταν τη διεκδικεί ένας υπέρλαμπρος θεός, ο κατάξανθος σαϊτευτής Απόλλωνας.

 

Ο ισχυρότερος αντεραστής, ο ίδιος ο θεός Απόλλωνας ζητά να πάρει την αγαπημένη του Μάρπισσα, καθώς ο Ίδας έφτασε στη Μεσσηνία. Ο Ίδας όμως δεν υποχώρησε ούτε και δίστασε στιγμή. Απειλητικός τέντωσε το τόξο του ενάντια στο θεό. Έλεγαν πως τό τόξο του δε λάθευε ποτέ! Ο Δίας όμως φρόντισε να συγκρατήσει το χέρι του ήρωα την κρίσιμη αυτή στιγμή. ’φησε την εκλογή στη διάθεση της νύφης. Είχε έρθει ο καιρός που "κανείς" δεν μπορούσε να παραμερίσει αμαχητί έναν ήρωα! Όσο ... "θεός" κι αν νόμιζε πως ήταν! Η Μάρπισσα διάλεξε για μνηστήρα της το "θνητό" θεομάχο Ίδα: «Της λιγνοστράγαλης της Μάρπισσας ... και του Ίδα, απ' τους παλιούς που στάθηκε στη γη» ο πιο αντρειωμένoς. Κι άσκωσε αντίκρυ στον Απόλλωνα τον Φοίβο το δοξάρι». [Ομήρου lλιάδα 1558].

 

Ο Ίδας μαζί με τους άλλους θεομάχους ήρωες στον ελληνικό μύθο, σηματοδοτεί το τέλος της μακροχρόνιας ανεμπόδιστης εκμετάλλευσης των "θνητών" απ' τους "θεούς". Όλοι οι Ολύμπιοι δε θ' αργήσουν να αντιληφθούν ότι με τα "βέλη" του ο Έλληνας, είναι ο πρώτος που αναχαιτίζει την ακατάσχετη βουλιμία των θεών του.

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΝΔΡΩΝ - ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ - ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΣ

 

 

Κάτω από αυτό το περιγραφόμενο σκεπτικό ΤΕΚΤΑΙΝΟΜΕΝΗΣ ΑΠΟΔΟΜΗΣΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ο Σπυρόπουλος Σπυρίδων  και αρκετοί άλλοι άνδρες κατάλαβαν πως δεν υπήρχαν περιθώρια για πειραματισμούς και για χρονοτριβές. Από μια σύντομη έρευνα που ακολούθησε διαπιστώθηκαν πράγματα φρικώδη και εφιαλτικά. Υπάρχουν τουλάχιστον 147 φεμινιστικές οργανώσεις στον Ελληνικό χώρο που βρίσκονται σε πλήρη λειτουργία, συμπεριλαμβάνοντας και τα λεσβιακά κινήματα, ενώ κυριαρχεί η σχιζοφρενίτιδα του τύπου, "ελάτε όλες μαζί ως μελίσσι να ευνουχίσουμε όλα τα αρσενικά, διότι είναι όλοι τους κηφήνες ενώ εμείς ήμαστε οι άξιες εργάτριες του μελισσιού, και δεν τους χρειαζόμαστε" (!!!??).

 

Πίσω δε από όλα αυτά διαπιστώθηκε ότι υπάρχουν κρατικοί και παρακρατικοί μηχανισμοί Ευρωπαϊκών και άλλων κρατών, για επιβολή των κρατικών τους συμφερόντων και πολιτικής στο εξωτερικό μέσω της ιδεολογικής, νοητικής και πνευματικής αλλοτρίωσης των άλλων εθνών για να τα έχουν υπό τον έλεγχό τους ευκολότερα. Περισσότερο από όλες διαφαίνεται η Γαλλία που προάγει τον Γαλλικό φεμινισμό, κυρίως μασονικής προελεύσεως. Η Γερμανία που προάγει τον Γερμανικό φεμινισμό, ως αντιναζιστικό-αντιάρρενα, στηριζόμενη θεωρητικά στο Γερμανικό βιβλίο με τίτλο: "ΕΜΠΡΟΣ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΧΩΡΙΣ ΠΑΤΕΡΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑ". Η Αγγλία που προάγει έναν ιδιότυπο φεμινιστικό συνονθύλευμα που εμπεριέχει την ΜΗΤΡΙΑΡΧΙΑ της βασιλομήτορος καθώς και ηγείται σε ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ επίπεδο μέσω της οργανώσεως στην "ΤΑΡΑ ΣΕΝΤΕΡ" ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ ΜΕ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΝ ΜΑΪΤΡΕΪΑ Ή ΜΗΤΡΟΓΑΙΟ σε συνδυασμό και συνάφεια με τις μάγισσες WICCA. Τέλος σημαντικός είναι και ο ρόλος των Η.Π.Α. που προάγουν έναν δικό τους φεμινισμό που εμπεριέχει ότι μπορεί να φανταστεί ο νους του ανθρώπου, ξεκινώντας από τις ΑΜΑΖΟΝΕΣ και φθάνοντας στους εξω-εσω-γήινους του όρους Σάστα.

 

Κορυφαία δε οργάνωση και αιχμή του ΝΟΜΙΚΟΥ ΔΟΡΑΤΟΣ της φεμινιστικής οργανώσεως και επιστασίας στην χώρα μας διαπιστώθηκε ότι είναι και Η ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ ΝΟΜΙΚΩΝ. Όλο δε αυτό το σκηνικό στην Ελλάδα έρχεται να συμπληρώσει Η ΜΑΣΟΝΙΚΗ ΜΥΗΣΗ ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ σε γνωστές και άγνωστες μασονικές στοές Αγγλικής, Γαλλικής, Εβραϊκής και Κινεζικής αποκρυφιστικής και στρατηγικής μύησης επιστασίας και ελέγχου. Στο επίπεδο αυτό οι κυρίες ΜΑΣΟΝΕΣ μαζί με τις κυρίες της Εβραικής ΜΠΕΝΕ ΜΠΕΡΙΘ και σε συνδυασμό με τους ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΦΙΑΛΤΕΣ της πολιτικής ζωής του τόπου έχουν φέρει την χώρα στο χείλος της καταστροφής εν καιρό ειρήνης.

 

Ολοφάνερα λοιπόν ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΝΔΡΩΝ δεν ήταν δυνατόν να είναι ένα απλό σωματείο ή ένας απλός σύλλογος. Έπρεπε να έχει την ικανότητα και την δυνατότητα να τα βάλει με τα ΤΕΡΑΤΑ που ανακαλύφθησαν ότι λυμαίνονται και κατατρώγουν την χώρα μας.

 

Έτσι ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΝΔΡΩΝ είναι ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΝΔΡΩΝ, έχοντας ως βασικό προσανατολισμό τον αγώνα υπέρ ΠΑΤΡΩΩΝ και ΠΑΤΡΙΔΟΣ και τα εντός αυτών συνεπαγόμενα αγαθά, υλικά, νοητά και πνευματικά με την ανάδειξη του ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

 

Ο μόνος λοιπόν τρόπος ήταν ο ΕΛΛΗΝΙΚΑ σκεπτόμενος Σπυρόπουλος Σπυρίδων εισακούγοντας τον ΗΡΑΚΛΕΙΤΟ στο "ΠΟΛΕΜΟΣ ΠΑΤΗΡ ΠΑΝΤΩΝ" να καταφύγει στην πάγια και μόνη αποτελεσματική συνήθεια του Έλληνα, ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΜΕ ΤΟ ΑΔΥΝΑΤΟ, ΤΗΝ ΘΕΟΜΑΧΙΑ, ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΘΕΛΗΣΗ ΤΩΝ «ΘΕΩΝ».

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΝΔΡΩΝ - ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

 

 

28/11/2005

Αναγγελία Δημιουργίας του  "ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΑΝΔΡΩΝ"

 

 

05/07/2006

Aναγγελία Δημιουργίας της ιστοσελίδας  του "ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΑΝΔΡΩΝ" http://www.pa-sy-a.gr

 

 

04/12/2007

Αναγγελία Δημιουργίας της Ιστοσελίδας-υπό-Τομέα με τον διακριτικό τίτλο-επωνυμία "ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΣ ΚΑΙ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ ΠΡΟΑΣΠΙΣΗΣ ΤΗΣ ΑΜΦΙΓΟΝΙΑΣ" υπό την αιγίδα του "ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΑΝΔΡΩΝ" http://www.amfigonia.pa-sy-a.gr

 

 

04/02/2008

Αναγγελία Δημιουργίας της Ιστοσελίδας-υπό-Τομέα με τον διακριτικό τίτλο-επωνυμία "ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ ΠΟΛΕΜΟΥ ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ" υπό την αιγίδα του "ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΑΝΔΡΩΝ" http://www.thlemaxos.pa-sy-a.gr

 

 

26/02/2008

Αναγγελία Δημιουργίας της Ιστοσελίδας-υπό-Τομέα με τον διακριτικό τίτλο-επωνυμία "ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ ΠΟΛΕΜΟΥ ΠΗΝΕΛΟΠΗ" υπό την αιγίδα του "ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΑΝΔΡΩΝ" http://www.phneloph.pa-sy-a.gr

 

 

03/03/2008

Αναγγελία Δημιουργίας της Ιστοσελίδας-υπό-Τομέα με τον διακριτικό τίτλο-επωνυμία "ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ ΠΟΛΕΜΟΥ ΟΔΥΣΣΕΥΣ" υπό την αιγίδα του "ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΑΝΔΡΩΝ" http://www.odysseus.pa-sy-a.gr

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΝΔΡΩΝ - ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ

 

 

07/01/2006

Εισήγηση προτάσεως πρός τους Έλληνες Βουλευτές για να προστεθεί στο άρθρο 21 του. Συντάγματος, η ρητή αναφορά της προστασίας της ΠΑΤΡΟΤΗΤΑΣ

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΝΔΡΩΝ - ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ (e-mails)

 

 

12/12/2007

Προσωπική Ηλεκτρονική επιστολή του Σπυρίδωνος Σπυρόπουλου προς τον πρώην Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας Χρήστο Σαρτζετάκη με θέμα: Το τεκταινόμενο Φεμινιστικό Δικαστικό Παιδομάζωμα της Μητριαρχίας στην Ελλάδα

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΝΔΡΩΝ - ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ

 

 

17/03/2006

Καταγγελία ότι στην Ελλάδα διαπράττεται το 3ο ΠΑΙΔΟΜΑΖΩΜΑ

 

 

17/03/2006

Καταγγελία Διανοητικών Φραγμάτων εισαγόμενης Προπαγάνδας Φεμινισμού

 

 

25/04/2006

Καταγγελία καταστροφής εκ προθέσεως της Ελληνικής Οικογένειας

 

 

27/04/2006

Καταγγελία επικείμενου ευνουχισμού όλων των αρσενικών Ελλήνων

 

 

19/09/2006

Καταγγελία κλοπής της πνευματικής ιδιοκτησίας της ιστοσελίδας www.amfigonia.gr

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΝΔΡΩΝ - ΠΑΤΡΩΑ

 

 

"Η ΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΕΠΑΦΙΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΑΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΕΠΙΧΕΙΡΕΊ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΥΣΕΙ ΜΕ ΤΗ ΒΙΑ"

[Το Σύνταγμα της Ελλάδος - ’ρθρο 120/4]

 

 

"ΟΤΑΝ Η ΔΙΟΙΚΗΣΙΣ ΒΙΑΖΕΙ, ΑΘΕΤΕΙ, ΚΑΤΑΦΡΟΝΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΚΟΥΕΙ ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΤΟΥ, ΤΟ ΝΑ ΚΑΜΕΙ ΤΟΤΕ Ο ΛΑΟΣ Ή ΚΑΘΕ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΙΝ,  ΝΑ ΑΡΠΑΖΕΙ ΤΑ ΑΡΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΤΥΡΑΝΝΟΥΣ ΤΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΛΕΟΝ ΙΕΡΟΝ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΛΕΟΝ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΟΥ"

[Επαναστατική προκήρυξις Ρήγα Φεραίου]

 

 

"ΟΤΑΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕ ΝΑ ΚΑΜΩΜΕ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΙΝ ΔΕΝ ΕΣΥΛΛΟΓΙΣΘΗΚΑΜΕ ΟΥΤΕ ΠΟΣΟΙ ΕΙΜΕΘΑ ΟΥΤΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΟΜΕΝ ΑΡΜΑΤΑ ΟΥΤΕ ΟΤΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΒΑΣΤΟΥΣΑΝ ΤΑ ΚΑΣΤΡΑ ΚΑΙ ΤΑΣ ΠΟΛΕΙΣ ΑΛΛΑ ΩΣ ΜΙΑ ΒΡΟΧΗ ΕΠΕΣΕΝ ΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ Η ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΜΑΣ"

[Θεόδωρος Κολοκοτρώνης]

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΝΔΡΩΝ - ΠΥΛΩΝΕΣ

 

 

"Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΘΕΣΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΖΗΜΙΑ"

 

"ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΟ"

 

"Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΤΙΜΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΑΣ ΜΟΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΟΥΣ ΣΟΥ"

 

"Ο ΑΝΔΡΑΣ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ"

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

"Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΘΕΣΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΖΗΜΙΑ"

"ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟ"

"Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΤΙΜΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΑΣ ΜΟΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΟΥΣ ΣΟΥ"

"Ο ΑΝΔΡΑΣ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ"

"ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΝΔΡΩΝ"

  

[ Πα.Συ.Α. ]

  

 

URL-1: http://www.pa-sy-a.gr

 

URL-2: http://syndesmos-andrwn.pa-sy-a.gr

 

URL-3: http://panellhnios-syndesmos-andrwn.pa-sy-a.gr

 

E-MAIL-1: pa-sy-a@pa-sy-a.gr

 

E-MAIL-2: syndesmos-andrwn@pa-sy-a.gr

 

E-MAIL-3: panellhnios-syndesmos-andrwn@pa-sy-a.gr

 

 

"ΥΠΕΡΤΟΜΕΙΣ"

  

 

URL: http://ypertomeis.pa-sy-a.gr

 

E-MAIL: ypertomeis@pa-sy-a.gr

 

 

"ΟΡΓΑΝΟΝ"

  

 

URL-1: http://organon.pa-sy-a.gr

 

E-MAIL: organon@pa-sy-a.gr

 

ΜΕΤΡΗΤΕΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ & ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗΣ

ΓΕΝΙΚΟΣ ΜΕΤΡΗΤΗΣ

"[ΠΑ.ΣΥ.Α.]"

ΓΕΝΙΚΟΣ ΜΕΤΡΗΤΗΣ

"ΥΠΕΡΤΟΜΕΙΣ"

ΓΕΝΙΚΟΣ ΜΕΤΡΗΤΗΣ

"ΟΡΓΑΝΟΝ"

ΤΟΠΙΚΟΣ ΜΕΤΡΗΤΗΣ

"ΟΡΓΑΝΟΝ"

ΠΑΡΟΥΣΑ ΣΕΛΙΔΑ

           

ΧΡΟΝΟΣ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΜΕΤΡΗΤΩΝ [ 2020/09/14 ]

πρώτη ενημέρωση της παρούσας σελίδας:

[2006/07/05]

έκδοση:

[07.00]

τελευταία ενημέρωση της παρούσας σελίδας:

[2024/01/17]

Σχεδιασμός, Δημιουργία και Πνευματικά Δικαιώματα: "ΔΩΔΕΚΑΕΔΡΟΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ"